Mattheus Christine: gevestigd in Putte-Mechelen.

    0475/92 85 78

 
christine.mattheus@scarlet.be   

christine.bordercollie@outlook.be

 

Ik ben Christine Mattheus en woon samen met mijn echtgenoot Ludo, wij hebben 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Wij hebben een kleine familiale Border Collie kennel gevestigd in Putte-Mechelen.

Onze kennel is geregistreerd en goedgekeurd door KMSH-SRSH-FCI.

Alle honden zijn getest op HD (heupen-schouders en ellebogen), ogen (jaarlijks),

DNA testen: CEA - TNS - HL1 en 2 - MDR1 - IGS - DM - NCL - Raine syndroom (tanden)

gonio en glaucoma....

Onze eerste bruin-witte Border Collie was "Yeira Van Onze Eigendroom" geboren op 20/05/1999, een prachtige teefje ,met een fantastisch karakter.... zij behaalde haar brevet gehoorzaamheid en werd twee keer "Belgisch kampioen Dogdancing"  ..... R.I.P. Yeira +12/11/2014

Daarna volgde er nog verschillende teefjes en 2 reuen uit heel selectief gekozen lijnen om zelf verder mee te fokken. Wij doen dan ook af en toe aan een show, om te zien of zij aan de standaardnormen voldoen en goedgekeurd kunnen worden voor de fok. Verder doen wij aan obidiŽnce en dogdancing. Ook mooie wandelingen kunnen ons zeker bekoren.

Max. 2 x per jaar fokken wij een nestje Border Collies uit geselecteerde lijnen, met als belangrijke punten, karakter - gezondheid en schoonheid.

Onze B.C.'s leven in ons huis.

 De pups worden onder onze begeleiding in huis geboren en groeien daar ook op tot stabiele ,sociale pups.....ze kennen de meest dagelijkse geluiden zowel binnenshuis als buiten.  Als nieuwe  puppyeigenaar bent u iedere week welkom voor een bezoekje.

Alle pups krijgen een stamboom van Sint Hubertus, hebben een Europees paspoort ,worden gechipt ,ingeŽnt, regelmatig ontwormd, ook worden de pups DNA getest op waarheid van afkomst.

Wij werken met een koopcontract om misverstanden te voorkomen en wij zijn altijd bereid om u info en/of tips te verschaffen i.v.m. de opvoeding en voeding van uw opgroeiende pup , aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon.

 

1)    De Border Collie's - Flyball - dogdancing en obedience

2)    Fjorden en Tinkers - wandelingen in bos en genieten van hun stoeipartijen in de wei.

 

Mijn 6 honden